Špargľový šalát

Špargľový šalát

Špargľa je obľúbená zelenina, ktorá si v posledných rokoch našla miesto aj v našej kuchyni. Pripravujeme ju varenú, zapekanú, ale používame ju aj do šalátov. Dozvedela sa Viera  Horáková od Ľuby Daubnrovej, ktorá drží v ruke varešku tento týždeň.

Špargľový šalát Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na špargľový šalát budeme potrebovať:
biely jogurt, majonézu, plnotučnú horčicu, strúhaný chren, trocha cukru, soľ, korenie, pažítku, mäkkú salámu, cibuľu, jablko, paradajky a špargľu.
Jogurt zmiešame s majonézou a horčicou, ochutíme a pridáme na drobno nakrájanú pažítku.
Salámu a cibuľu osolíme, jablko a paradajky rozkrojíme a zbavíme jadierok a spolu so špargľou nakrájame na drobno a všetko zmiešame. Ozdobíme na tvrdo uvarenými,  nakrájanými vajíčkami.
Zajtra si pripravíme čakankový šalát.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame