Lososový tatarák

Lososový tatarák

Tento týždeň sme v kuchyni spolu s manažérkou Školy varenia Chefparade Zuzanou Špičkovou. Miroslava Würfla presvedčila, že ľahký letný recept si môžeme pripraviť aj z rybaciny, lebo ryby patria medzi najzdravšie jedlá na svete.

Lososový tatarák Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 3 šalotky
  • 200 g čerstvého lososa
  • 2 limetky
  • olivový olej
  • 5 stoniek kôpru
  • soľ, mleté čierne korenie
  • francúzska bageta


Postup:

Bagetu nakrájame našikmo a opečieme ju v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia - postačí nám šesť až osem minút. Medzičasom si pripravíme tatarák. Šalotku a lososa nakrájame najemno, dáme do misy a dochutíme limetkovou šťavou, kôprom, soľou a čiernym korením. Servírujeme na kúsku opečenej bagetky.
Zajtra si pripravíme kuskus šalát.   

Autor: Miroslav Würfl

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame