Morčacia pochúťka

Morčacia pochúťka

Morčacie mäso sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Záleží len na vás, či využijete stehná, krídla, prsia, alebo ju budete piecť v celku. Viera Horáková s Veronikou Bielikovou ponúkajú morčaciu pochúťku. No a čo budete potrebovať?

Morčacia pochúťka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Budete potrebovať:

  • morčacie mäso
  • olej
  • horčicu
  • soľ
  • korenie


Postup:

Mäso si nakrájame na rezance, posolíme, okoreníme, pridáme horčicu, olej. Dobre premiešame a necháme v chladničke odležať do druhého dňa. Na panvici rozpálime trocha oleja a pripravenú zmes za stáleho miešania rýchlo opečieme. Prikryjeme a na miernom ohni podusíme 10-15 minút. Podľa chuti môžete pred dokončením pridať kečup a 2 strúčiky cesnaku
Zajtra si pripravíme pečenú rybu na rasci.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame