Morčacie mäso sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Záleží len na vás, či využijete stehná, krídla, prsia, alebo ju budete piecť v celku. Viera Horáková s Veronikou Bielikovou ponúkajú morčaciu pochúťku. No a čo budete potrebovať?
Morčacia pochúťka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Budete potrebovať:
- morčacie mäso
- olej
- horčicu
- soľ
- korenie
Postup:
Mäso si nakrájame na rezance, posolíme, okoreníme, pridáme horčicu, olej. Dobre premiešame a necháme v chladničke odležať do druhého dňa. Na panvici rozpálime trocha oleja a pripravenú zmes za stáleho miešania rýchlo opečieme. Prikryjeme a na miernom ohni podusíme 10-15 minút. Podľa chuti môžete pred dokončením pridať kečup a 2 strúčiky cesnaku
Zajtra si pripravíme pečenú rybu na rasci.