Od písania k vareniu

Od písania k vareniu

Okrem špekáčikov bez mäsa existujú v gastronómii na Slovensku aj prúdy, ktoré potešia a o ktorých slovenskí foodblogeri radi napíšu.

Nové trendy si pozorne všíma aj Viktor Klimo z Nitry, ktorý si vytváral vzťah k jedlu už počas vysokoškolských brigád v rôznych gastronomických prevádzkach na Slovensku, ale aj v ďalekej Austrálii, pričom prešiel od umývania riadu až k príprave jedál.
Už viac ako 5 rokov mapuje vývoj slovenskej gastronómie a ako zistila Tatiana Šušková, do budúcnosti má aj trochu iné plány:

Od písania k vareniu Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak možno v blízkej budúcnosti budeme mať príležitosť nielen si názory foodblogera Viktora Klimu prečítať, ale aj ochutnať jeho kulinárske výtvory, ktoré doteraz vymýšľa len vo vlastnej kuchyni. Zhovárala sa s ním Tatiana Šušková.

Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame