Grilované krídelká

Grilované krídelká

Kuracie krídelká sú obľúbeným jedlom mnohých z nás. Je pravdou, že každýich pripravuje ináč, ale chutia výborne na všetky spôsoby. Viera Horáková so Zdenkou Marošiovou pripravovali grilované krídelká.

Grilované krídelká Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na 8 kusov grilovaných krídelok budete potrebovať:

  • soľ
  • korenie
  • 3 polievkové lyžice Worchestrovej omáčky
  • 3 polievkové lyžice kečupu
  • 1 polievkovú lyžicu medu
  • deci oleja


Postup:

Krídelká osolíme, okoreníme a pripravíme si marinádu. Olej, worchester, kečup a med privedieme do varu, necháme vychladnúť a nalejeme na krídelká. Premiešame a pár hodín necháme marinovať. Grilujeme, alebo opečieme 45 minút v rúre vyhriatej na 160 stupňov.
Zajtra si pripravíme zajaca na zelenine.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame