Pečený bravčový guláš

Pečený bravčový guláš

Viliam Lajgút alias Muž s varechou zbiera kuchárske knihy, ale zároveň si vymýšľa vlastné recepty. Jeden z nich aj dnes povedal Michalovi Hercegovi.

Pečený bravčový guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:
 

  • 1kg bravčové mäso
  • 1bal. cherry paradajky
  • 2 kápie
  • 4 cibuľe
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1PL kečup
  • 1l vody
  • 3PL škrob kukuričný
  • 3KL mletej červenej papriky
  • 1KL rasca celá
  • 1KL čierne korenie
  • 2KL soľ

Postup:

Všetko si pokrájame a zmiešame, dáme do pekáča a zalejeme tak aby bolo mäso len ľahko ponorené. Pečieme na 220°C 90 minút prikryjeme alobalom. Počas celého pečenia neotvárame rúru a ani nedávame dole alobal. Podávame s knedľou, ryžou alebo cestovinou.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame