Kulinárium tento týždeň pripravujeme s Vierou Horákovou a Ivetou Lazakovou. Ako prezradila, je vášnivou hubárkou a tak práve huby sú súčasťou mnohých jej obľúbených jedál.
Zapečené rezne s hubami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- 4 teľacie rezne
- 100 gramov masla
- 250 gramov húb
- 1 lyžica hladkej múky
- 4 plátky tvrdšieho syra
- soľ
Postup:
Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, obalíme v múke, opečieme na masle, na jednej strane do červena. Opečenou stranou ich položíme do pekáča, ktorý sme vytreli maslom, na vrch dáme na masle podusené huby a plátok syra. Zapekáme v rúre 30 až 35 minút. Podávame s ryžou, alebo so zeleninovým šalátom.
Zajtra si pripravíme dusené patizóny s paprikou a rajčinami