Zapečené rezne s hubami

Zapečené rezne s hubami

Kulinárium tento týždeň pripravujeme s Vierou Horákovou a Ivetou Lazakovou. Ako prezradila, je vášnivou hubárkou a tak práve huby sú súčasťou mnohých jej obľúbených jedál.

Zapečené rezne s hubami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 4 teľacie rezne
  • 100 gramov masla
  • 250 gramov húb
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 4 plátky tvrdšieho syra
  • soľ


Postup:

Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, obalíme v múke, opečieme na masle, na jednej strane do červena. Opečenou stranou ich položíme do pekáča, ktorý sme vytreli maslom, na vrch dáme na masle podusené  huby a plátok syra. Zapekáme  v rúre 30 až 35 minút. Podávame s ryžou, alebo so zeleninovým šalátom.
Zajtra  si pripravíme dusené patizóny s paprikou a rajčinami

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame