Dnes spolu ochutnáme rezne so šampiňónovou plnkou. Napriek tomu, že rezne môžu byť zeleninové, plnené, viedenské, nie je rezeň ako rezeň. Aj dnes Viere Horákovej povie recept Iveta Lazoková.
Plnené kuracie rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- kuracie rezne
- soľ
- plátky šunky
Na plnku potrebujete:
- 20 gramov masla
- 100 gramov šampiňónov
- 2 lyžice strúhanky
- vajce
- soľ
Na obaľovanie:
- hladkú múku
- vajíčka
- strúhanku
- tuk na vysmážanie
Postup:
Kuracie plátky na tenko naklepeme, osolíme, poukladáme na ne šunku, trocha plnky a prikryjeme druhým rezňom. Zopneme špáradlami, alebo sklepeme. Obalíme v troj obale a vysmažíme.
Zajtra si pripravíme zapečené rezne s hubami a syrom.
Autor: Viera Horáková