Beáta Repíková je už v našej rozhlasovej kuchyni s Gabrielou Bottlíkovou a pripravujú zapekanú čokoládovú granulu, s chia pudingom a s ovocným šalátom. Recept je určený aj pre všetkých s rôznymi intoleranciami.
Chia puding so zapekanou čokoládovou granolou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- 200 gramov čokoládovej hmoty
- 200 gramov kokosového tuku
- 500 gramov ovsených bezlepkových vločiek
- 100 gramov agave sirupu
- podľa chuti semiačka a orechy
Postup:
Čokoládovú hmotu roztopíme s kokosovým tukom, pridáme ovsené vločky, oriešky a semiačka. Hmotu vylejeme na papier na pečenie, ktorý máme na plechu a pečieme 15 minút. Pripravíme si chia puding – chia semiačka zalejeme horúcou vodou, pridáme nakrájané ovocie - grep, jahody, čučoriedky a banán. Napokon posypeme našou domácou čoko granulou. Dobrú chuť želáme.
Zajtra podávame kváskové mandlové lievance s domácim čokoládovým krémom.