Plnená fašírka

Plnená fašírka

Tento týždeň sme si pripravovali jedlá z cestovín, kuracieho i bravčového mäsa. Čo tak ochutnať plnenú fašírku, ktorú ponúka Viera Horáková spolu s Luciou Minarovičovou?

Plnená fašírka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Potrebujeme:

  • mleté bravčové mäso
  • cesnak
  • soľ
  • korenie
  • vajíčko
  • namočené rožky


Postup:

Najprv si pripravíme klasickú zmes na fašírky, všetky ingrediencie spolu zmiešame. Túto mäsovú zmes si rozložíme na obal, pridáme praženicu, nakrájanú kapiu a na vrch  plátky syra. Zmes zložíme do rolky, zabalíme do alobalu a asi hodinu pečieme v rúre, ktorú sme vyhriali na 200 stupňov. Napokon odbalíme z alobalu a ešte necháme ešte zapiecť.
Máme aj jeden nedeľný tip od Lucie Minarovičovej - recept na sypaný jablkový koláč. Počúvajte v nedeľu po pol ôsmej.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame