Tento týždeň sme si pripravovali jedlá z cestovín, kuracieho i bravčového mäsa. Čo tak ochutnať plnenú fašírku, ktorú ponúka Viera Horáková spolu s Luciou Minarovičovou?
Plnená fašírka
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- mleté bravčové mäso
- cesnak
- soľ
- korenie
- vajíčko
- namočené rožky
Postup:
Najprv si pripravíme klasickú zmes na fašírky, všetky ingrediencie spolu zmiešame. Túto mäsovú zmes si rozložíme na obal, pridáme praženicu, nakrájanú kapiu a na vrch plátky syra. Zmes zložíme do rolky, zabalíme do alobalu a asi hodinu pečieme v rúre, ktorú sme vyhriali na 200 stupňov. Napokon odbalíme z alobalu a ešte necháme ešte zapiecť.
Máme aj jeden nedeľný tip od Lucie Minarovičovej - recept na sypaný jablkový koláč. Počúvajte v nedeľu po pol ôsmej.