Hovorí sa, že polievka je grunt. Možno vám zachutí netradičný hráškový krém, ktorý pripravovala Viera Horáková s Luciou Minarovičovou. Niektoré recepty človek nosí v hlave, niekedy pomôže kuchárska kniha, či zápisníček s receptami.
Hráškový krém Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- mrazený hrášok
- limetkovú šťavu
- jarné cibuľky
- zelené pesto
Postup:
Do osolenej vody pridáme mrazený hrášok, limetkovú šťavu a jarné cibuľky. Všetko necháme zovrieť. Keď je hrášok mäkký, vyberieme cibuľku a všetko vlejeme do mixéra, pridáme bazalkové pesto a všetko spolu rozmixujeme. Podávame s krutónmi, alebo opečeným chlebom
Zajtra sme pre vás pripravili plnenú fašírku.
Autor: Viera Horáková