Sú ľudia, ktorí varia každý deň a nerobí im to žiaden problém, ale sú aj takí, ktorí dávajú prednosť reštauračnej strave, prípadne donáške, pretože varenie považujú za stratu času. Tento týždeň budeme variť s Luciou Minarovičovou, ktorej, ako sa dozvedela Viera Horáková, varenie nerobí žiaden problém.
Plnené cestoviny Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- cestoviny
- lúpané rajčiaky
- cibuľu
- smotanu na šľahanie
- soľ
- korenie
- bazalku
- strúhaný syr
- šampiňóny
- chilli papričky
Postup:
Na panvici si opražíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, rozmixované lúpané rajčiny soľ, korenie, trocha cukru, a niekoľko minút povaríme. Na záver pridáme smotanu a nastrúhaný syr. Touto zmesou môžeme cestoviny naplniť, prípadne ju môžeme naliať na cestoviny.
Zajtra si pripravíme chilli con karne.