Plnené kuracie stehienko

Plnené kuracie stehienko

Varíte podľa receptu alebo podľa chuti? Niekde sú dôležité dekagramy, ale sú recepty, pri ktorých  treba nápad, správny odhad, kvalitné suroviny a dobrého ochutnávača. Tak to má vyskúšané naša kolegyňa Viera Horáková. Varí rada  a má overených niekoľko trikov. Pod pokrievku  nahliadol Marcel Hanáček a pochutnal si na plnenom kuracom stehienku.

Plnené kuracie stehienko Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • kuracie stehná
  • korenie podľa chuti


Na plnku:

  • rožky
  • mlieko, alebo smotanu
  • vajíčko
  • olej
  • cibuľku
  • hríby
  • petržlenovú vňať


Postup:

Stehná si nasolíme, okoreníme . Na oleji urestujeme cibuľku, hríby, pridáme petržlenovú vňať a túto masu spojíme s rožkami, ktoré sme nakrájali na menšie kúsky a zaliali mliekom, do ktorého sme dali vajíčko. Všetko spolu zmiešame a plníme pod kožu. Zo zvyšnej plnky urobíme menšie guľky a pečieme ich spolu so stehienkami. 

Zajtra si pripravíme cuketový tatarák.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame