Ragú z červenej šošovice s ryžou natural

Ragú z červenej šošovice s ryžou natural

Opäť dnes strávite celé nedeľné predpoludnie v kuchyni pri príprave výdatného nedeľného obeda? Luciu Šukolovú baví variť zdravo, chutne a rýchlo. Tatiane Šuškovej povedala, že jej recepty sú kombináciou toho čo nájde v iných kuchárkach a jej vlastných nápadov.

Ragú z červenej šošovice s ryžou natural Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • olej
  • ryžu
  • ligurček
  • cibuľu
  • soľ


Postup:

Ryžu prepláchneme a namočíme na celú noc. Na druhý deň ryžu zlejeme a do rýchlovarnej kanvice si dáme zovrieť 2 hrnčeky vody. Do rozpáleného hrnca si dáme olej a ryžu na ňom krátko opražíme. Osolíme, pridáme ligurček a zalejeme vriacou vodou z kanvice. Nakoniec do hrnca hodíme ošúpanú cibuľu vcelku. Varíme na miernom plameni, kým sa vstrebe všetka voda – asi pol hodiny.

Suroviny na ragú:

  • olej
  • cibuľa
  • mrkva
  • cvikla
  • batáty
  • hokkaido
  • kokosové mlieko
  • kurkuma
  • červená šošovica


Postup:

Zeleninu nakrájame, na oleji orestujeme cibuľu a pridáme ostatnú zeleninu. Potom primiešame kurkumu a zalejeme kokosovým mliekom. Varíme asi 20 až 25 minút.
Podávame s ryžou natural, alebo s inou obilninou alebo s plackami a s trochou kvasenej zeleniny.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame