Hovädzie mäso na horčici

Hovädzie mäso na horčici

Rozdelenie úloh je aj dnes rovnaké. Kvetoslava Holešťáková varí a Michal Herceg ochutnáva.

Hovädzie mäso na horčici Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • plátky zadného hovädzieho mäsa
  • horčicu
  • soľ
  • korenie
  • červenú papriku
  • cibuľu
  • vodu


Postup:

Plátky mäsa naklepeme, z oboch strán osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a posypeme červenou paprikou. Na horúcom oleji vypražíme z oboch strán. Do výpeku nakrájame cibuľu. Opražíme do sklovita. Pridáme mäso, zalejeme vodou, zakryjeme pokrievkou a dusíme. Počas dusenia vodu prilievame a uvaríme do mäkka. Vody však veľa nepridávame, len aby bola šťava. Podávame s ryžou a kyslými uhorkami alebo so zeleninovým šalátom.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame