Šalát z kyslých rýb

Šalát z kyslých rýb

Aj dnes si pripravíme šalát. Recept Michalovi Hercegovi ponúkla Kvetoslava Holešťáková. Hlavnou zložkou tohto jedla budú kyslé ryby.

Šalát z kyslých rýb Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 8 kyslých rýb podľa vlastného výberu
  • 4 jablká
  • 1 cibuľu
  • kyslú smotanu
  • čierne korenie
  • soľ


Postup:

Ryby nakrájame na malé kocky. Jablká postrúhame na hrubšie. Pridáme nakrájanú cibuľu. Okoreníme, osolíme a nakoniec pridáme kyslú smotanu. Necháme v chladničke aspoň hodinu. Podávame s opekanou bagetkou alebo s celozrnným pečivom.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame