Tento týždeň nám navarí Kvetoslava Holešťáková. Z jej receptov Michal Herceg ako prvý vybral naozaj netradičný šalát.
Šalát s instantnými rezancami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- 2 instatné polievky ázijského typu, najlepšie kuracie
- 1 cibuľa
- 1 uhorka
- 2 papriky
- 4 paradajky
- sterilizovaná kukurica
- 200 g šunky
- 250 ml tatárskej omáčky
- 250 ml pochúťkovej smotany
Postup:
Do misky nakrájame cibuľu, uhorku, papriky, paradajky. Pridáme nadrobno nakrájanú šunku, sterilizovanú kukuricu. Do toho pridáme rozdrvené rezance a pridáme aj obsah polievkových vrecúšok s korením a olejom. Premiešame, zalejeme tatárskou omáčkou a pochúťkovou smotanou. Všetko opäť premiešame a necháme postáť asi 3 hodiny v chladničke. Podávame s celozrnným pečivom.
Autor: Michal Herceg