Papardelle aglio olio

Papardelle aglio olio

Včera sme si spoločne pripravovali  tekvicové rizoto a dnes to bude ďalšie zeleninové, ľahko stráviteľné jedlo. A keďže dnes vysielame naše kulinárium v netradičnom čase, môže byť aj tipom na chutnú večeru. Viera Horáková vám spolu so Štefanom Petrasom ponúka recept na cukinové papardelle aglio olio.

Papardelle aglio olio Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • cestoviny
  • cukinu
  • olivový olej
  • cesnak
  • soľ
  • čierne korenie


Postup:

Cukinu si umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Na olivovom oleji si speníme cesnak, pridáme cukinu, osolíme a okoreníme. Trocha povaríme a zmiešame s talianskymi cestovinami. Ako sme pred chvíľou počuli, pri varení nezabúdajte na bylinky a kvalitné suroviny. A ešte čosi: jedlo uvarené z láskou chutí lepšie.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame