Obrátené rezne

Obrátené rezne

Hovorí sa, že muži sú lepší kuchári, ako ženy. Možno je to tým, že varia vtedy, keď chcú a nie vtedy, keď musia. Používajú vlastnú fantáziu a radi experimentujú. Viere Horákovej to povedal Štefan Petras, ktorý dnes pripraví hovädzie obrátené rezne.

Obrátené rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • hovädzie zadné
  • soľ
  • čierne korenie
  • strúhanku
  • vajíčka
  • bravčovú masť
  • hovädzí vyvar
  • maslo


Postup:

Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme a obalíme v strúhanke.
Na panvici zohrejeme bravčový tuk, mäso obalíme vo vajíčku a vypražíme do zlatista.
Uložíme ho na pekáč, podlejeme vývarom a dáme piecť na 180 stupňov 30, 40 minút. Na záver pridáme maslo.
Zajtra si pripravíme domáci hamburger.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame