Sú jedlá, ktoré, ako sa hovorí, prežili roky. Varievali ich naše babičky, mamy a miesto si našli, ako sa dozvedela Viera Horáková, aj v jedálnom lístku Soni Gál. Tu je tip na tekvicový prívarok.
Tekvicový prívarok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujete:
- tekvicu
- múku
- olej
- soľ
- kyslú smotanu
Postup:
Tekvicu si umyjeme, očistíme, nastrúhame na hrubšom strúhadle. Na oleji trocha povaríme a zalejem vodou. Osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Na záver si pripravíme zátrepku z múky a kyslej smotany. Ak máte radi kôpor, pokojne ním môžete prívarok dochutiť. Škampi na buzaru. Tak sa volá jedlo, ktoré budeme pripravovať zajtra.
Autor: Viera Horáková