Tekvicový prívarok

Tekvicový prívarok

Sú jedlá, ktoré, ako sa hovorí, prežili roky. Varievali ich naše babičky, mamy a miesto si našli, ako sa dozvedela Viera Horáková, aj v jedálnom lístku Soni Gál. Tu je tip na tekvicový prívarok.

Tekvicový prívarok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujete:

  • tekvicu
  • múku
  • olej
  • soľ
  • kyslú smotanu


Postup:

Tekvicu si  umyjeme, očistíme, nastrúhame na hrubšom strúhadle. Na oleji trocha povaríme a zalejem vodou. Osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Na záver si pripravíme zátrepku z múky a kyslej smotany. Ak máte radi kôpor, pokojne ním môžete prívarok dochutiť. Škampi na buzaru. Tak sa volá jedlo, ktoré budeme pripravovať zajtra.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame