Akej kuchyni dávate prednosť? Typicky slovenskej, alebo radi ochutnávate aj kuchyňu čínsku, indickú či japonskú? Ako sa dozvedela Viera Horáková od Soni Gál, ona obľubuje taliansku kuchyňu.
Lazane s bešamelovou omáčkou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- mleté mäso
- paradajkovú omáčku
- bešamel, ktorý si pripravíme z oleja, múky a mlieka
Postup:
Mleté mäso mierne podusíme, pridáme paradajkový pretlak, na dochutenie oregano, bazalku, čierne korenie, soľ a redší bešamel. Lazane naskladáme do zapekacej misy a spolu s paradajkovou omáčkou vytvárame jednotlivé vrstvy, ktoré na záver prelejeme bešamelom a dáme piecť.
Zajtra vám ponúkneme recept na tekvicový prívarok.
Autor: Viera Horáková