Lazane s bešamelovou omáčkou

Lazane s bešamelovou omáčkou

Akej kuchyni dávate prednosť? Typicky slovenskej, alebo radi ochutnávate aj kuchyňu čínsku, indickú či japonskú? Ako sa dozvedela Viera Horáková od Soni Gál, ona obľubuje taliansku kuchyňu.

Lazane s bešamelovou omáčkou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • mleté mäso
  • paradajkovú omáčku
  • bešamel, ktorý si pripravíme z oleja, múky a mlieka


Postup:

Mleté mäso mierne podusíme, pridáme paradajkový pretlak, na dochutenie oregano, bazalku, čierne korenie, soľ a redší bešamel. Lazane naskladáme do zapekacej misy a spolu s paradajkovou omáčkou vytvárame jednotlivé vrstvy, ktoré na záver prelejeme bešamelom a dáme piecť.

Zajtra vám ponúkneme recept na tekvicový prívarok.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame