Hovorí sa, že zmena je život. Vyskúšali ste niekedy kombinovať mäso s ovocím? Viera Horáková a šéfkuchár Vladimír Morochovič vám už ponúkli mäso so slivkami, dnes to bude pečené bravčové s hruškami a modrým syrom.
Pečené bravčové s hruškami a modrým syrom
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Ak ste si recept nestihli zapísať, zopakujem vám ho. Potrebujete kilo bravčového mäsa, olivový olej, rozdrvený cesnak, 4 hrušky, ktoré rozrežeme na štvrtinky. Ďalej kari a syr s modrou plesňou. Mäso osolíme a okoreníme, potrieme cesnakom. Dáme na pekáč, podlejeme vodou a pri teplote170 stupňov pečieme hodinu a pol. Očistené hrušky pokvapkáme olejom, ktorý sme zmiešali s kari korením. Posypeme strúhaným syrom a zapečieme. Zajtra si pripravíme guláš z diviny.