Tento týždeň to bude pestré nielen pokiaľ ide o výber jedál, ale aj čo sa týka kuchárok a kuchárov. Každý deň nám totiž bude variť niekto iný. Ako prvého oslovil Michal Herceg Andreja Svetka, ktorý nám ponúkne... no veď nech nám to povie sám.
Lahodné pesto s cícerom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- uvarený cícer
- listy z čerstvej bazalky
- olivový olej
- balzamikový ocot
- postrúhaný parmezán
- mleté čierne korenie
Postup:
Uvarený cícer dáme do nádoby. Pridáme bazalku, zalejeme olejom, pridáme postrúhaný parmezán, balzamikový ocot, mleté čierne korenie. Ak máte radi výraznejšiu arómu, môžete pridať aj cesnak, ktorý ste predtým pomixovali. Všetko spolu zmixujeme. Konzistenciu môžeme upravovať pridávaním oleja alebo vody. Čerstvé pesto môžeme dať na cestoviny, prípadne nám poslúži ako príloha k mäsu.