Cíferské rezne

Cíferské rezne

Bravčový, teľací, kurací, parížsky, viedenský, alebo cíferský? Na aký rezeň máte chuť?  Ak na ten posledne menovaný, počúvajte nás aj ďalej. Recept si zapísala Viera Horáková, varešku drží v ruke Zdenka Márošiová.

Cíferské rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • bravčové stehno, alebo karé
  • šunku
  • plátkový syr
  • šampiňóny
  • soľ
  • korenie
  • olej
  • cibuľu
  • smotanu na šľahanie


Postup:

Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme okoreníme a rýchlo opražíme na oleji.
Vo výpeku opražíme cibuľu, pridáme šampiňóny nakrájané na plátky a podusíme.
Do pekáča dáme cibuľu a šampiňóny, na ne poukladáme rezne, na ne šunku a syr a všetko zalejeme smotanou na šľahanie. Pečieme pokiaľ mäso nezmäkne.
Zajtra si pripravíme zapekanú krkovičku.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame