Všetkým, ktorí hľadajú netradičné a nové recepty, prichádza na pomoc naše kulinárium. Restovanú zajačiu pečienku pripravovala Viera Horáková so Zdenkou Márošiovou.
Zajačia pečienka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- pečienku
- cibuľu
- slaninku
- kapary
- deci alkoholu
- majorán
- mleté korenie
- soľ
- olej
Postup:
Cibuľu nakrájame a smažíme spolu so slaninou, ktorú sme nakrájali na kocky. Pečienku nakrájame na menšie kúsky, okoreníme a pridáme k cibuľke. Ochutíme majoránkou a restujeme.
Ak máte chuť, pridajte kapary a alkohol podľa chuti. Na záver osolíme.
Zajtra si pripravíme kuracie rarážky.
Autor: Viera Horáková