Sladovnícky guláš

Sladovnícky guláš

Aj naše kulinárium je dôkazom toho, že koľko ľudí, toľko chutí. Niekto dáva prednosť zdravej, ľahko stráviteľnej strave, iní si bez mäsa nevedia  život predstaviť. Ako sa dozvedela Viera Horáková rodina Zdenky Marošiovej, ktorá bude držať varešku v ruke tento týždeň, je toho dôkazom.

Sladovnícky guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • hovädzie predné
  • masť
  • cibuľu
  • cesnak
  • hladkú múku
  • mletú červenú papriku
  • šampiňóny
  • údenú slaninku
  • rascu
  • soľ
  • korenie
  • paradajkový pretlak


Postup:

Mäso nakrájame na menšie kocky, cibuľu speníme na masti a pridáme roztretý cesnak a mäso so slaninou. Orestujeme, zapražíme múkou a opražíme. Pridáme šampiňóny, mletú papriku, podlejeme vodou a dusíme. Neskôr pridáme rascu, korenie, soľ a paradajkový pretlak.

Zajtra si pripravíme restovanú zajačiu pečeň.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame