ME vo futbale 21 ročných

Chorvátske špeciality - Tepenáda z čiernych olív

Chorvátske špeciality - Tepenáda z čiernych olív

Šéfkuchárom v Kulináriu tento týždeň je Tibor Roman, odborník na sociálnu prácu, okrem iného aj znalec, predajca a hodnotiteľ vína a tiež milovník Chorvátska. Kým nám prezradí ďalší recept typický pre túto krajinu, Bibiana Ondrejková nám dá aj tip na návštevu očarujúceho mesta.

Chorvátske špeciality - Tepenáda z čiernych olív Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujme si dnešný recept:

Tepenáda z čiernych olív – je to jednoduché.
6-8 PORCIÍ, PRÍPRAVA 10 MINÚT

Potrebujete:

•    200 g čiernych olív
•    5 ančovičiek. Môžete pridať aj kapary.
•    100 ml olivového oleja
•    mleté čierne korenie

Postup:

Suroviny rozmixujte na hustú kašu. Podávajte s čerstvým chlebom, najlepšie s domácim.

Autor: Bibiana Ondrejková

Živé vysielanie 8:20

Práve vysielame