Ak preferujete modernú, zdravú stravu, možno vám ani nechýbajú vysmážané jedlá, prípadne tie ťažšie stráviteľné, ktoré sú neraz náročnejšie na prípravu. Viera Horáková vám spolu s Luciou Šimoňákovou ponúkne recept na zapekané šampiňóny.
Zapekané šampiňóny Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujete:
- väčšie šampiňóny
- bravčovú šunku
- cibuľku
- mäkký syr
- vajíčko
- kyslú smotanu
- soľ
- korenie
- olivový olej
Postup:
Všetky ingrediencie si nakrájame na menšie kúsky, pridáme vajíčko, kyslú smotanu. Touto zmesou naplníme šampiňóny. Pokvapkáme olejom a pečieme 45 minút pri teplote 200 stupňov.
Autor: Viera Horáková