Špíz z kuracieho mäsa s tekvicou hokaido

Špíz z kuracieho mäsa s tekvicou hokaido

Sú ľudia, ktorí radi varia, sú však aj takí, pre ktorých je varenie strata času a preto využívajú reštaurácie, či donášku jedla. Ak patríte medzi gurmánov, ktorí sa radi inšpirujú novými receptami, ste správne naladení. My vám teraz ponúkneme recept na špíz z kuracieho mäsa s hokaido tekvicou. Viera Horáková ho pripravovala s Luciou Šimoňákovou.

Špíz z kuracieho mäsa s tekvicou hokaido Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujete:

  • tekvicu hokaido
  • kuracie prsia
  • slaninu
  • cibuľu
  • väčšie hnedé šampiňóny
  • olivový olej
  • kari korenie
  • soľ
  • čierne korenie


Postup:

Všetky suroviny si pokrájame na kocky, cibuľu aj šampiňóny rozkrojíme na 4 časti a postupne napichávame na špajdle. Osolíme, okoreníme a položíme na papier na pečenie. Pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 1 hodinu pri 200 stupňoch.
Zajtra si pripravíme bravčovú panenku s opečenými zemiakmi.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame