Trhané lokše s kuracím mäsom

Trhané lokše s kuracím mäsom

Po celý tento týždeň pripravujeme pomerne netradičné jedlá, ktoré si možno nájdu miesto vo vašich jedálnych lístkoch. Lokše sa väčšine z nás spájajú s pečenou husou či kačicou. Viera Horáková s Luciou Šimoňákovou pripravovali trhané lokše s kuracím mäsom.

Trhané lokše s kuracím mäsom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • kuracie prsia
  • tvrdý syr
  • soľ
  • čierne korenie
  • bravčovú masť
  • lokše


Postup:

Kuracie prsia nakrájajte na plátky, alebo na menšie kocky, pridajte soľ, korenie a na masti všetko rýchlo opečte. Pridajte lokše, ktoré natrhajte a ešte trocha opečte, kým mäso nezmäkne. Na záver pridajte nastrúhaný syr.
Na prípravu dressingu potrebujete kari korenie, majonézu a kyslú smotanu. Všetko dobre zmiešajte a pokvapkajte mäsko s lokšami.
Zajtra si spolu pripravíme špíz s kuracích pŕs s hokaido tekvicou.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame