Koľko ľudí, toľko chutí. Niekto uprednostňuje recepty starých mám, iný dáva prednosť modernejšej gastronómii. Do jedálnych lístkov čoraz častejšie zaraďujeme ľahko stráviteľné jedlá s prevahou zeleniny. Ako sa dozvedela Viera Horáková, ich obľubuje aj Lucia Šimoňáková, ktorá bude držať varešku v ruke po celý tento týždeň.
Fašírky so špenátovými listami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- mleté mäso
- cibuľu
- cesnak podľa chuti
- špenátové listy
- korenisté listy alebo petržlen
- majoránku
- soľ
- čierne korenie
Postup:
Cibuľu nakrájame na drobno, cesnak pretlačíme, listy nakrájame, dochutíme a zamiešame do mletého mäsa.Vytvoríme malé fašírky, ktoré vysmažíme na olivovom oleji, alebo na masti.
Zajtra si pripravíme kuracie mäso s trhanými lokšami.