Tento týždeň máme v našom Kulináriu za sebou už tri chody z dielne foodblogerov z Maso planet na tému: ľahké a letné.
Dnes nastal čas na sladký dezert. Je veľmi jednoduchý a neskutočne chutný. Potvrdí vám to Tatiana Šušková. Na pikniku na ihrisku ponúkal Marek Trúchy:
Vanilkový krém s mascarpone Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na vanilkový krém s mascarpone potrebujeme: 400 g mascarpone, 300 g šľahačkovej smotany, vanilkový lusk, 100 g práškový cukor, jahody.
Postup: Cukor, vanilku a mascarpone spolu vymiešame na krém. V druhej nádobe si pripravíme šľahačku. Nešľahajte úplne do tuha a potom ju jemne vmiešajte do mascarpone. Dajte vychladiť na minimálne dve hodiny.
Zajtra má pre vás Tatiana Šušková pripravené prekvapenie. V podobe voňavého, šťavnatého a trochu hriešneho.