Milota Strončeková varí od detstva. Presne vie, čo chutí členom jej rodiny, na čom si pochutia návštevy alebo deti z letných táborov, pre ktoré už takisto varila. Dnes Michalovi Hercegovi a aj nám všetkým ponúka chutnú mäsovú roládu.
Mäsová roláda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- plát mäsa z bravčového stehna
- soľ
- mleté čierne korenie
- plátky šunky
- praženicu
- červenú papriku
- petržlenovú vňať
- strúhaný syr
Postup:
Plát bravčového mäsa vyklepeme natenko. Okoreníme, osolíme, poukladáme plátky šunky, praženicu, nakrájanú červenú papriku, posypeme petržlenovou vňaťou a postrúhaným syrom. Roládu zvinieme a pozväzujeme nitkami. Podávame s čímkoľvek, len ryža sa príliš neodporúča.
Autor: Michal Herceg