Nepečené – nevarené: sladká i slaná chuť života

Nepečené – nevarené: sladká i slaná chuť života

Tento týždeň sa venujeme letným receptom, pri ktorých nie je potrebná tepelná úprava.

Michal Herceg ich nahral v Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Trenčíne.

Nepečené – nevarené: sladká i slaná chuť života Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujeme si obidva recepty, slaný i sladký:

Šalát z manga s pomarančom, vlašskými orechmi a ananásovým dresingom
Ovocie umyjeme, očistíme. Mango a pomaranč nakrájame na malé kocky. Ananás odšťavíme a následne šťavu zmiešame s bielym jogurtom. Týmto dresingom prelejeme mango a pomaranč. Posypeme najemno nakrájanými vlašskými orechmi.

Ovčí syr s medvedím cesnakom a červeným korením
Ovčí syr nakrájame na kocky, posypeme umytým, osušeným a najemno nakrájaným medvedím cesnakom a posypeme čerstvo mletým červeným korením.

Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame