Kalerábové vretená

Kalerábové vretená

Možno aj vy neraz bezradne stojíte v kuchyni a rozmýšľate, čo uvariť, pretože máte pocit, že stále, s malými obmenami, varíte to isté. Malou inšpiráciou pre vás môže byť naše kulinárium, v ktorom držia varešku v ruke ľudia, pre ktorých je varenie koníčkom. Viera Horáková vám spolu so Zdenkou Marošiovou ponúkne niekoľko receptov, ktoré sú chutné, nie sú finančne náročné a nevyžadujú dlhý čas na prípravu. Ochutnali ste už niekedy kalerábové vretená?

Kalerábové vretená Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste si recept nestihli zapísať, zopakujem vám ho.

Na prípravu potrebujeme:

  • cestovinu, najlepšie vrtuľky
  • na 1 balenie si pripravte 2 veľké, alebo 3 menšie kaleráby
  • 1 veľkú, alebo 2 menšie cibule
  • olivový olej

Pokiaľ sa uvarí cestovina, na olivovom oleji podusíme na drobno nakrájanú cibuľku, do nej vložíme očistený a na drobno nastrúhaný kaleráb, jemne podusíme tak, aby zostal chrumkavý.


Do tejto masy vložíme uvarenú cestovinu, podľa chuti osolíme, okoreníme a premiešame.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame