Katov meč z bravčového mäsa

Katov meč z bravčového mäsa

Znie to zlovestne, ale chutí to výborne. Čo je to? Povie Ján Petrík, ktorý nám varí počas tohto týždňa spolu s Michalom Hercegom.

Katov meč z bravčového mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Suroviny:

  • 750 g bravčového stehna
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olej
  • 150 g cibule
  • 100 g sladkokyslých uhoriek
  • 100 g sterilizovanej kapie
  • worcesterská omáčka


Postup práce
Mäso pokrájame na pásiky, osolíme ho, okoreníme a na oleji opražíme. Zakryjeme a dusíme do mäkka. Cibuľu nadrobno pokrájame, opražíme a spolu s pokrájanými uhorkami, kapiami i feferónkami pridáme k mäsu. Zmes pokvapkáme worcesterskou omáčkou, kečupom a ešte krátko podusíme.

Autor: Michal Herceg, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame