Znie to zlovestne, ale chutí to výborne. Čo je to? Povie Ján Petrík, ktorý nám varí počas tohto týždňa spolu s Michalom Hercegom.
Katov meč z bravčového mäsa
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Suroviny:
- 750 g bravčového stehna
- soľ
- mleté čierne korenie
- olej
- 150 g cibule
- 100 g sladkokyslých uhoriek
- 100 g sterilizovanej kapie
- worcesterská omáčka
Postup práce
Mäso pokrájame na pásiky, osolíme ho, okoreníme a na oleji opražíme. Zakryjeme a dusíme do mäkka. Cibuľu nadrobno pokrájame, opražíme a spolu s pokrájanými uhorkami, kapiami i feferónkami pridáme k mäsu. Zmes pokvapkáme worcesterskou omáčkou, kečupom a ešte krátko podusíme.
Autor: Michal Herceg, Foto: myslovakia.sk