Dnes to budú tvarohové pagáčiky Marty Smatanovej z Nitry. Nahrával Michal Herceg.
Tvarohové pagáčiky
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na tvarohové pagáčiky si pripravíme:
- 250 g rastlinného tuku
- 250 g polohrubej múky
- 250 g jemne hrudkovaného tvarohu
- 1 čajovú lyžičku soli
Postup:
Všetko spolu zmiešame. Zmes necháme postáť 8 hodín. Potom ju jemne premiešame, vložíme do nej polovicu kypriaceho prášku a môžeme priamo vykrajovať pagáčiky. Ukladáme ich na plech posypaný soľou. Z tejto dávky vyjde asi 1,5 plechu pagáčikov. Pečieme cca 20 minút pri teplote 200 stupňov Celzia.
Autor: Michal Herceg, Foto: myslovakia.sk