Čínska, talianska, alebo dávate prednosť pikantnej maďarskej? Možno si obľúbite aj tú rumunskú. Ak patríte medzi gurmánov, chutnajte tochituru. Viera Horáková ju pripravovala spolu s Janou Lančaričovou.
Tochitura Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu tochitury potrebujeme:
- bravčové a kuracie mäso
- klobásku
- cibuľu
- papriku
- rajčiny, alebo pretlak
- cesnak
- olej
- vodu
- soľ
- korenie
- bylinky podľa chuti
Postup:
Bravčové mäso nakrájame na väčšie kúsky, opražíme ho s trochou cibuľky na oleji a postupne ho podlievame vodou. Pridáme cibuľku, papriku, rajčiny, kuracie mäso, ktoré sme nakrájali na kocky, a klobásku. Všetko spolu dusíme a na záver dochutíme koreninami.
Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk