Tochitura

Tochitura

Čínska, talianska, alebo dávate prednosť pikantnej maďarskej? Možno si obľúbite aj tú rumunskú. Ak patríte medzi gurmánov, chutnajte tochituru. Viera Horáková ju pripravovala spolu s Janou Lančaričovou.

Tochitura Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu tochitury potrebujeme:

  • bravčové a kuracie mäso
  • klobásku
  • cibuľu
  • papriku
  • rajčiny, alebo pretlak
  • cesnak
  • olej
  • vodu
  • soľ
  • korenie
  • bylinky podľa chuti

Postup:

Bravčové mäso nakrájame na väčšie kúsky, opražíme ho s trochou cibuľky na oleji a postupne ho podlievame vodou. Pridáme cibuľku, papriku, rajčiny, kuracie mäso, ktoré sme nakrájali na kocky, a klobásku. Všetko spolu dusíme a na záver dochutíme koreninami.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame