Ľadový šalát so cherry paradajkami s grilovanou pravou sviečkovou

Ľadový šalát so cherry paradajkami s grilovanou pravou sviečkovou

Ak chcete svojich priateľov prekvapiť nejakou špecialitou - máme pre vás kulinársky tip. Na podrobnosti sa Richarda Šafárika, šéfkuchára z Bratislavy opýtal Miroslav Würfl.

Ľadový šalát so cherry paradajkami s grilovanou pravou sviečkovou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bol šéfkuchár Richard Šafárik, ktorý dnes pripravoval ľadový šalát so cherry paradajkami s grilovanou pravou sviečkovou a parmezánom.

SUROVINY:

  • dva ľadové šaláty  
  • cherry paradajky  250 g
  • soľ
  • olivový olej 1 dcl
  • dva citróny
  • sviečkovicu  400 g 
  • čierne korenie mleté
  • parmezán 50 g


POSTUP:

Ľadový šalát si nakrájame na kocky. Umyté paradajky prekrojíme na polovicu, a vmiešame do šalátu. Osolíme, polejeme olivovým olejom, vytlačíme dva citróny a zmes pokvapkáme citrónovou šťavou. Sviečkovicu si nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a opečieme ju na rozpálenej panvičke. Plátky mäsa poukladáme na šalát, posypeme strúhaným parmezánom a môžeme podávať.

Autor: Miroslav Würfl, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame