Jablkové palacinky

Jablkové palacinky

Sladkou bodkou za nedeľným obedom býva dezert. My vám dnes ponúkneme jablkové palacinky. Pripravuje Matej Krchňák, ochutnáva Viera Horáková.

Jablkové palacinky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu jablkových palaciniek potrebujeme:

1 vajíčko, 200 gramov hladkej múky, 400 mililitrov mlieka, trocha soli a jablko.
Všetko spolu vymiešame a do cesta nastrúhame očistené jabĺčko. Palacinky vďaka nemu dostanú príjemnú, lahodnú chuť.

Pečieme ich na oleji, alebo na masle a podľa chuti natierame lekvárom, tvarohom, alebo nutelou.

Môžeme ich aj prizdobiť  šľahačkou

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame