Módna návrhárka Lýdiou Eckhardt má nielen veľa fantázie pri obliekaní modeliek, ale s rovnakou fantáziou pristupuje aj k vareniu. Je autorkou aj zaujímavých receptov v kuchárskej knihe „Navarme si úspech“. A ten úspech je aj v tom, že takmer všetky jedlá možno pripraviť za pomerne krátky čas. No a Janke Bleyovej, ktorá jej tento týždeň asistuje v kuchyni – povedala aj dôvod prečo tá krátka a jednoduchá príprava.
Pleskavice Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Suroviny:
- 500g pomletého bravčového mäsa
- 500g pomletého hovädzieho mäsa
- jednu dve cukiny
- 1 dcl bublinkovej minerálky
- 2-3 lyžice olivového oleja
- 2 cibule a na dochutenie čerstvo zomleté korenie
- soľ
- pálivá paprička
Postup:
Zmiešate bravčové a hovädzie pomleté mäso, pridáte na hrubšom strúhadle postrúhanú neošúpanú cukinu, na kocky pokrájanú cibuľu, dolejete minerálku, olej , dochutíte koreninami a soľou, necháte odležať, potom vytvárate malé placky a grilujete...Spolu s autorkou receptu Lýdiou Eckhardt vám želáme dobrú chuť.