Pleskavice

Pleskavice

Módna návrhárka Lýdiou Eckhardt má nielen veľa fantázie pri obliekaní modeliek, ale s rovnakou fantáziou pristupuje aj k vareniu. Je autorkou aj zaujímavých  receptov v kuchárskej knihe „Navarme si úspech“. A ten úspech je aj v tom, že takmer všetky jedlá možno pripraviť za pomerne krátky čas. No a Janke Bleyovej, ktorá jej tento týždeň asistuje v kuchyni – povedala aj dôvod prečo tá krátka a jednoduchá príprava.

Pleskavice Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Suroviny:

  • 500g pomletého bravčového mäsa
  • 500g pomletého hovädzieho mäsa
  • jednu dve cukiny
  • 1 dcl bublinkovej minerálky
  • 2-3 lyžice olivového oleja
  • 2 cibule a na dochutenie čerstvo zomleté korenie
  • soľ
  • pálivá paprička

Postup:

Zmiešate bravčové a hovädzie pomleté mäso, pridáte na hrubšom  strúhadle  postrúhanú neošúpanú cukinu, na kocky pokrájanú cibuľu, dolejete minerálku, olej , dochutíte koreninami a soľou, necháte odležať, potom vytvárate malé placky a grilujete...Spolu s autorkou receptu Lýdiou Eckhardt vám želáme dobrú chuť.

Autor: Janka Bley, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame