Je síce majsterkou v navrhovaní rôznych módnych kreácií, ale vie byť aj majsterkou varenia v svojej kuchyni. S módnou návrhárkou Lýdiou ECKHARDT bude aj dnes variť Janka Bleyová.
Gnocci s hlivou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu potrebujeme:
- 1 balenie gnocci – zemiakové
- 500 gramov hlivy (alebo šampiňónov)
- parmezán – na posypanie
- olivový olej
- 1 dcl šľahačky
- čerstvú bazalku
- čerstvo zomleté korenie
- soľ
- 2-3 strúčiky cesnaku
Postup:
Gnocci uvaríme, medzitým nakrájame hlivu, prípadne šampiňóny, hodíme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom, nesolíme, lebo nám vznikne polievka, prudko pečieme až do zlatista, samozrejme premiešame...do hotovej zmesi pridáme cesnak, soľ, natrhanú bazalku, korenie a podlejeme šľahačkou, potom prisypeme scedené gnocii, premiešame a podávame s nastrúhaným parmezánom.