Gnocci s hlivou

Gnocci s hlivou

Je síce majsterkou v navrhovaní rôznych módnych kreácií, ale vie byť aj majsterkou varenia v svojej kuchyni. S módnou návrhárkou Lýdiou ECKHARDT bude aj dnes variť Janka Bleyová.

Gnocci s hlivou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu potrebujeme:

  • 1 balenie gnocci – zemiakové
  • 500 gramov hlivy (alebo šampiňónov)
  • parmezán – na posypanie
  • olivový olej
  • 1 dcl šľahačky
  • čerstvú  bazalku
  • čerstvo zomleté korenie
  • soľ
  • 2-3 strúčiky cesnaku

Postup:

Gnocci uvaríme, medzitým nakrájame hlivu, prípadne šampiňóny,  hodíme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom, nesolíme, lebo nám vznikne polievka, prudko pečieme až do zlatista, samozrejme premiešame...do hotovej zmesi  pridáme cesnak, soľ, natrhanú bazalku, korenie a podlejeme šľahačkou, potom prisypeme scedené gnocii, premiešame a podávame s nastrúhaným parmezánom.

Autor: Janka Bleyová, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame