Coleslav

Coleslav
Kapustu zvykneme pripravovať  na rôzne spôsoby. My si dnes urobíme koleslav – osviežujúci kapustový šalát s doktorkou Jankou Zálešákovou a Beátou Repíkovou.

Coleslav Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Čo potrebujeme:
  • 300 gramov bielej kapusty
  • 100 gramov červenej kapusty
  • 150 gramov postrúhanej  múky
  • 15 ml olivového oleja
  • 50 gramov medu
  • javorový sirup
  • 3 polievkové lyžice citrónovej šťavy
  • 2 Polievkové lyžice  kvalitného octu

Postup: Nakrájame kapustu a  nastrúhame mrkvu, potom pridáme do zálievky ktorú vytvoríme zmiešaním ostatných surovín, necháme postáť minimálne dve hodiny a podávame samostatne alebo k prílohe podľa vlastného výberu.
Autor: Beáta Repíková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame