Včera sme si spoločne pripravili szegedínsky guláš, dnes vám Viera Horáková s Ivetou Lazokovou ponúknu recept na mäso na šťave.
Mäso na šťave Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu mäska na šťave potrebujete:
Bravčové pliecko, cibuľu, horčicu, mleté čierne korenie, soľ, červenú papriku, bravčovú masť, ktorou si vytrieme hrniec, mäso naklepeme a dochutíme spomínanými koreninami.
Takto pripravené mäso, ktoré sme potreli horčicou, vložíme do hrnca a naukladáme na neho na mesiačiky nakrájanú cibuľu. Mäso vrstvíme tak, aby sme končili cibuľou. Posypeme červenou paprikou a na miernom ohni dusíme do mäkka.
Zajtra si pripravíme zeleninový rezeň