Vegánsky segedín planieta

Vegánsky segedín planieta

Tento týždeň varíme  bio recepty s bio človekom roka  2012 - Petrom Planietom. Ocenenie získal aj za to, že sa dlhodobo venuje  zdravému životnému štýlu a zdravej strave - od svojich 17 rokov. Dnes si s Petrom Planietom uvaríme - vegánsky segedínsky guláš, navštívila ho Beáta Repíková.

Vegánsky segedín planieta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako si pripravíme vegánsky  segedínsky guláš ?

Na  oleji, ktorý je lisovaný za studena / repkový, sezamový, slnečnicový / opražíme cibuľku ,  pridáme nakrájaný tempeh, keď je mierne opražený pridáme červenú papriku, podlejeme,  pridáme nakrájanú kyslú kapustu,  podusíme  dve tri minútky, pridáme  sójovú alebo ryžovú smotanu  a podávame  najlepšie s ryžou alebo a s pohánkou. Takto pripravený obed dodá  nášmu telu veľa energie, preto nepodávame s múčnou prílohou.

Autor: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame