Tento týždeň varíme bio recepty s bio človekom roka 2012 - Petrom Planietom. Ocenenie získal aj za to, že sa dlhodobo venuje zdravému životnému štýlu a zdravej strave - od svojich 17 rokov. Dnes si s Petrom Planietom uvaríme - vegánsky segedínsky guláš, navštívila ho Beáta Repíková.
Vegánsky segedín planieta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Ako si pripravíme vegánsky segedínsky guláš ?
Na oleji, ktorý je lisovaný za studena / repkový, sezamový, slnečnicový / opražíme cibuľku , pridáme nakrájaný tempeh, keď je mierne opražený pridáme červenú papriku, podlejeme, pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podusíme dve tri minútky, pridáme sójovú alebo ryžovú smotanu a podávame najlepšie s ryžou alebo a s pohánkou. Takto pripravený obed dodá nášmu telu veľa energie, preto nepodávame s múčnou prílohou.