Cestoviny s divinou

Cestoviny s divinou

Tento týždeň sme v kuchyni  bratislavskej reštaurácie na Štrkovci, a kto má rád divinu, mal by zbystriť pozornosť. Viac povie zástupca šéfkuchára Peter Kadlečík, ktorého oslovil Miroslav Würfl.

Cestoviny s divinou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bol Peter Kadlečík  z Bratislavy, ktorý pripravoval cestoviny s divinou.  Ak si chcete zapísať dnešný recept, tak si ho v krátkosti zopakujme:


SUROVINY :   Potrebujeme:

100 g sviečkovej z jeleňa
40 g cibule
1 struk cesnaku
40 g mrkvy pokrájanej na tenké pásiky 
1 deci  divinového vývaru 
100 g cestovín ( taglietelle )
soľ, korenie, majorán


Postup:

Dáme si variť vodu na cestoviny, medzitým si na rozpálenej panvici opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme struk cesnaku, 100 gramov sviečkovej pokrájanej na tenké pásiky spolu s mrkvou. Spolu to restujeme asi 3 minúty na prudkom plameni. Potom zmes podlejeme divinovým vývarom a necháme ju redukovať. Pridáme uvarené cestoviny, dochutíme soľou, korením, majoránom a môžeme podávať. 

Zajtra si pripravíme tresku s cviklou...

Autor: Miroslav Würfl

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame