Grilované pikantné rebierka

Grilované pikantné rebierka

Bratislavský šéfkuchár Michal Šafarik sa vo varení našiel.  Skúsenosti zbieral  a rozdával v zahraničí, vyskúšal si tam aj kuchyňu Jamieho Olivera, pripravoval jedlá pre britskú kráľovskú rodinu aj pre extravagantných hudobníkov. Tento týždeň varí s Beátou Repíkovou  pre  vás, milí poslucháči a dnes si zo všetkých tepelných úprav vybrali grilovanie.

Grilované pikantné rebierka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Grilované pikantné rebierka

Na grilovane pikantne rebierka potrebujeme:
Údenú papriku, čili mleté papričky, hnedý cukor, maslo, vývar alebo hovädzí bujón, bylinky tymián a rozmarín, čierne korenie, soľ, dyjonska horčica.

Postup: Všetky  suroviny zmiešame  rozmixujeme, vznikne z toho pasta , ktorou potrieme rebierka   a potom ich päť hodín pečieme  - a pečieme  ich dovtedy kým sa nerozpadávajú. Potom ich ešte grilujeme  na  drevenom uhlí  respektíve  jemne  ich dopečieme na grile.

Autorka: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame