Slovenské hocičo

Slovenské hocičo

Alena Bučeková z Bratislavy nám prezradila recept na Slovenské hocičo.

Slovenské hocičo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujme si suroviny a postup prípravy: Potrebujeme, podľa toho, čo komu chutí, tarhoňu, krúpy, ryžu, ďalej cibuľu, cesnak, mrkvu, petržlen, huby, majoránku, korenie, soľ a olej alebo masť.

Postup: Môžeme všetko robiť v jednom hrnci. Najprv upražíme cibuľku na oleji alebo na masti, pridáme trochu cesnaku, na to pokrájanú očistenú mrkvu, petržlen a huby a všetko trochu podusíme. Zalejeme vodou, prisypeme ryžu, tarhoňu alebo krúpy, prisolíme, okoreníme a postavíme na sporák. Dusíme asi pol hodinu.

Hana Michalčíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame