Dnes varíme tradičné kórejské jedlo. Tak ako u nás sú tradičné bryndzové halušky , kórejskou špecialistou sú „ jabce". A budeme ich nielen pripravovať, ale aj ako umelecké dielo podávať. S Jurajom Mihokom je v našej rozhlasovej kuchyni Beáta Repíková.
Kórejská špecialita - jabce
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
ryžové rezance ktoré uvaríme podľa návodu. - umenie je len v tom ako ich ochutíme.
hovädzie mäso - sviečkovú, ktorú tiež nakrájame na rezance a marinujeme
marinádu - tú urobíme zmiešaním sezamového oleja, sójovej omáčky,soli, čierneho korenia, hnedého cukru. (všetky prísady podľa chuti a potreby)
zeleninu - papriku, šampiňóny, mrkvu, cibuľu sparený špenát, nakrájame na rezance a zmiešame