Tento týždeň vám ponúkame recepty šéfkuchára z bratislavského hotela pod Hlavnou železničnou stanicou. S Michalom Hečkom sa rozprával Miroslav Würfl.
Grilované kuracie stehná, marinované s medom a zázvorom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme: vykostené kuracie stehná, med, zázvor, sójovú omáčku, trošku čili, koriandru, soľ a korenie...
Postup: Vykostené kuracie stehná si rozložíme na tácku, polejeme ich medom, ktorý votrieme do mäsa, postriekame to sójovou omáčkou, posolíme, okoreníme, navrch nasekáme trošku čili papričiek, môžeme pridať zázvor aj trochu pretlačeného cesnaku, mäso obalíme do fólie, a necháme ho odstáť v chladničke asi 12 hodín. Stehná pomaličky grilujeme z každej strany a nakoniec na vrch nasekáme čerstvý koriander, trošku to s ním premiešame a môžeme podávať.